COACHING

VOOR JOUW VOLLEDIGE POTENTIEEL

"a good coach tells you
what you need to hear,
not what you want to hear."

Sagi Kaler

BEN JE HEEL HARD AAN HET

WERK EN BEHAAL JE NIET HET

GEWENSTE RESULTAAT?

Iedereen heeft soms behoefte aan ondersteuning om een volgende stap te maken in zijn ontwikkeling. Coaching kan zo’n manier van ondersteunen zijn.

VOOR WIE IS HET?

Iedereen (individuen en teams) die een stap wil maken in zijn/hun ontwikkeling, die wil gaan voor zijn ambitie en droom, en zich niet wil laten weerhouden door welke beperkende overtuiging dan ook.

HOE WERKT HET?

Coaching bij Lifestyle Adventures is een praktisch, oplossingsgericht, gestructureerd en doelgericht proces, waarbij de coaches van Lifestyle Adventures op interactieve wijze de gecoachte aanzet tot effectief en duurzaam gedrag. Het doel van coaching is het vergroten van de kwaliteit van leven en het verbeteren van de performance.

De coach stuurt op het vergroten van zelfvertrouwen, bewustwording en (het ontwikkelen en toepassen van) persoonlijke groei. De gecoachte gaat direct aan de slag met een concrete vraag en praktische en effectieve ‘tools’ die hij of zij direct kan toepassen in de dagelijkse praktijk. Binnen 6 tot 7 bijeenkomsten is verandering en resultaat duidelijk en duurzaam zichtbaar.

Lifestyle Adventures heeft mij door haar coaching op een krachtige, liefdevolle en respectvolle manier naar mijn eigen handelen en automatische gedachtegangen laten kijken. Door een open, eerlijke en positieve benadering heeft ze me door onze gesprekken geleid en gezorgd dat ik zelf in actie kwam. Binnen enkele sessies had ik mijn doelen bereikt en zag ik welke tools mij verder helpen. Lifestyle Adventures haalt het beste in mensen naar boven!

-referenties op aanvraag-

TEAMCOACHING

Het coachen van teams is een specialistisch vakgebied. Naast persoonlijke vraagstukken, spelen er vaak boven en onder water tussen teamleden issues. Er is sprake van verschillende systemen, die samenkomen in het team. En waarbij het team zich ook nog in verschillende fasen van ontwikkeling bevindt. En dan praten we nog niet eens over de vragen of eisen van de omgeving.

Tijdens de teamcoaching passeren verschillende thema’s de revue: fase van (team)ontwikkeling, ambities en verwachtingen over samenwerken, autonomie en relatie, kwaliteiten en competenties en mogelijke belemmerende overtuigingen (weerstand, conflict, overdracht ed.) die het functioneren van het teamlid of het team beperken.

PRAKTISCHE INFORMATIE

 • Inzichten in jouw kwaliteiten.
 • Inzichten in jouw valkuilen en hoe daarmee om te gaan.
 • Inzicht in wat jij belangrijk vindt en hoe hier vorm aan te geven.
 • Concretiseren van jouw ambities en wensen en hier invulling aan geven.
 • Het behalen van de door jouw gewenste resultaten.
 • Toename van energie.
 • Meer plezier in je leven, zowel werk als privé.

 • RESULTAAT

  Er vindt eerst een gratis intake plaats om kennis te maken en te inventariseren of wij wat kunnen betekenen in de coachvraag. De coaching bestaat uit 6 of 7 bijeenkomsten van 1 tot 1,5 uur met tussendoor opdrachten die zelfstandig worden gedaan.

          Klik hier voor een gratis intake                    Wil je meer weten; neem contact met ons