REFERENTIES

& INSPIRATIE

"TO Be Inspired is great,
to inspire is amazing!"

Anonymous

WIE HEB JIJ VOOR HET LAATST GEÏNSPIREERD?

BEN JE GEÏNSPIREERD IN

DE DINGEN DIE JE DOET, OF GA JIJ OP

DE AUTOMATISCHE PILOOT?

TESTIMONIALS

RYAN VAN BUSSEL

DIRECTEUR STUDIJOB

Tijdens onze jaarlijkse teamdag hebben we onder de professionele begeleiding van Lifestyle Adventures hard gewerkt aan thema’s als het maken van afspraken, samenwerking, integriteit, communiceren en het geven van feedback. Deze dag geeft altijd volop energie, empowerment en saamhorigheid. Wat voor ons goed werkte waren de verschillende interactieve opdrachten die uiteindelijk bij iedereen tot veel inzichten leiden. De training bracht saamhorigheid, commitment, fun en de wens tot groei.

PETER SELS

HOOFD JURIDISCHE AFDELING

Een professioneel, open, prettig en waardevol traject. Ruimte voor iedereen om zich te uiten; wat inspiratie, contact en reflectie opleverde. Met onze kernwaarden hebben we de basis gelegd voor de verdieping in het vervolg van het traject. Het vervolg bestond uit een tweedaagse, afwisselend theorie en outdoor-praktijk, geheel in het teken van vertrouwen en verantwoordelijkheid. Met dit intensieve traject hebben we elkaar beter leren kennen en zijn we onmiskenbaar als team veel hechter geworden.

ANNA MARIJE ZEILLEMAKER

MANAGER WIJKZORG ENVIDA

Wij hebben een teamtraining gevolgd en de dag als zeer geslaagd ervaren. Combinatie van buitenactiviteiten met een continue transfer tussen vertoond gedrag en de samenwerking als projectteam in het werkveld. Het bewustzijn en inzicht over de samenwerking groeide waardoor het einddoel ook vaker gehaald werd. In korte tijd ontstond vertrouwen waardoor mensen zich kwetsbaar durfden op te stellen. Er was voldoende ruimte voor 1 op 1 feedback maar ook voor terugkoppeling naar de groep. Kortom een groot succes!”

NIEUWS
& INSPIRATIE

Sponsoring kinderen in Zuid-Afrika

Lifestyle Adventures vindt dat iedereen de kans moet hebben op persoonlijke ontwikkeling en groei. Sport en bewegen is daarvoor een krachtig middel. We hoefden ook niet zo lang na te denken toen ons de vraag werd gesteld of we wilden sponsoren met sportmateriaal voor kansarme kinderen in Zuid-Afrika. Hoe simpel alleen een bal al, iets in beweging zet en de kinderen zich prof-voetballer wanen. De energie, de expressie op hun gezichten is onvergetelijk. We zijn zelf in Zuid-Afrika geweest en hebben gezien hoe simpele dingen voor ons daar het verschil kunnen maken. Dankbaar werk; Empowering People’s Performance!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

BLOGS & VLOGS

Mooi artikel over verdwalen; omgaan met onzekerheid en vanuit niets iets creëren. Daarom is outdoor ook zo mooi; verdwalen voor gevorderden.

https://www.nu.nl/gezondheid/5558849/

TEDx

Een mooie TEDx over leiderschap en wat maakt nu een ‘echte leider’. Leiderschap is een keuze, het gaat niet over autoriteit. Iedereen kan een fantastische leider zijn, het gaat allemaal over de houding. Een goede leider zorgt ervoor dat de mensen om zich heen zich veilig voelen. Op deze manier ontstaat er vanzelf vertrouwen en samenwerking en zijn instructies niet nodig, alleen begeleiding.

https://www.youtube.com/watch?v=lmyZMtPVodo

FILMS & BOEKEN

Patrick Lencioni behandelt in zijn boek de 5 frustraties van teams aan de hand van een casus van een organisatie, waarin gaandeweg de volgende dingen beperkend werken in het bereiken van het gewenste resultaat: gebrek aan vertrouwen, het negeren van (eenzijdige) conflicten, het ontbreken van betrokkenheid en het ontlopen van verantwoordelijkheid en te weinig aandacht voor resultaten. Dit frustreert teamleden en leidinggevenden. Het boek geeft een heldere kijk op elke frustratie, wat er in gedrag zichtbaar is en hoe een interventie eruit kan zien. En geeft in deel 2 een bruikbare teamvragenlijst om een nulmeting te doen.

De enige kanttekening die gemaakt kan worden is dat Lencioni teveel focust op frustraties en beperkingen en zich daardoor soms negatief uitlaat. Daardoor wat belerend en soms straffend, terwijl teams soms gewoonweg niet op de hoogte zijn van hoe teamwork vorm te geven. Wellicht dat vanuit het denken in kansen en mogelijkheden de titel beter: “De 5 succesfactoren van teamwork" kunnen heten. Een aanrader om inzicht te krijgen in een aantal aspecten van functioneel teamwork.

PARTNERS LOGO’S

ONZE BIBLIOTHEEK

ONS ONDERZOEK

ONZE VIDEO-ACTIVITEITEN